Cabaretier Tobi Kooiman inhuren

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik.

De pers over Tobi zijn debuutprogramma:

‘De inkijk die we krijgen in dat slimme, bijzondere hoofd van hem is origineel en grappig (…) Ik hoop dat die kinderen er komen. Omdat ik mij nu al kan verheugen op de programma’s die dat gaat opleveren.’ (Theaterkrant) 

'Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien (…) Hoewel je voor een ‘Best of’ een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed’ (★★★★★Cabaret.nl)

De mogelijkheden voor het boeken van Tobi Kooiman 

Eigen materiaal           

Tobi zal een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken, zodat Tobi het best passende materiaal kan kiezen.

Gedeeltelijk maatwerk

Tobi zal een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit op maat geschreven materiaal aangevuld met eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken en waarin informatie mag worden aangeleverd over bedrijf, werknemers, jubilarissen, partner, familielid of vriend(in). Op basis van de verzamelde informatie schrijft Tobi materiaal.

Online column op maat (voor online bijeenkomsten)

Aangezien een comedian bij comedy optredens erg afhankelijk is van publieksreacties en deze in een online meeting lastig tot niet te registreren zijn, hebben we voor online bijeenkomsten een alternatief aanbod. Dat ziet er als volgt uit: de comedian schrijft naar aanleiding van een telefonisch voorgesprek een column op maat. De duur van een column op maat is tussen de 5 en 10 minuten. De column kan vanuit thuis worden opgenomen, maar Tobi kan ook op locatie langskomen voor de opname.

Voorbeeld van een column: 

Gehele avondvullende voorstelling

Bent u op zoek naar een avond vermaak voor een grote groep werknemers of relaties? Het is mogelijk om de meest recente avondvullende voorstelling van Tobi af te nemen. Tobi zal samen met zijn technicus langskomen en verzorgt zijn volledige theatervoorstelling van zo’n 90 minuten.

Heeft u een aanvraag voor een boeking van Tobi Kooiman of wilt u meer weten over de tarieven, neem dan contact op via aanvragen@buro-stek.nl of bel 020 30 80 747 voor meer informatie. 

Voor informatie over het boeken van andere buro stek artiesten ga naar: www.buro-stek.nl/cabaretier-inhuren