Cabaretier Thijs Kemperink inhuren

Thijs is een Bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid! Het afbranden van de medemens laat hij met liefde aan een ander over. Hij houdt zichzelf graag een spiegel voor. Vaak is dat een spiegel waar meer mensen zich in herkennen… Mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want lachen is, simpelweg, heel gezond!

De pers over Thijs:

"Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?... ...Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus, nu hij onhoudbaar is doorgeschoten van stand-up comedy naar cabaret".  (★★★★ Dagblad van het Noorden)

“Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed. Mensen roepen hardop zijn grapjes na, geven antwoord op zijn retorische vragen en bulderen om zijn kwinkslagen en mopjes.” (Theaterkrant)

“Thijs Kemperink ontroerend en grappig in ‘Bonje’” en “Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien.”  (★★★★ Meppeler Courant)

“…verrassend geestig in spel en mimiek” (DvhN)

www.thijskemperink.nl

Mogelijkheden voor het boeken van Thijs Kemperink

Eigen materiaal           

Thijs zal een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken zodat Thijs het best passende materiaal kan kiezen.

Gedeeltelijk maatwerk

Thijs zal een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit op maat geschreven materiaal aangevuld met eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken en waarin informatie mag worden aangeleverd over uw bedrijf, werknemers, jubilarissen, partner, familielid of vriend(in).  Op basis van de verzamelde informatie schrijft Thijs materiaal.

Dagvoorzitterschap

Bent u op zoek naar iemand die uw bijeenkomst luchtig, en met hier en daar een grap, aan elkaar kan praten? U levert informatie aan over de sprekers en de onderwerpen die aan bod zullen komen en Thijs zal de verzorging van de presentatie op zich nemen. Vooraf zal er een telefonisch voorgesprek plaatsvinden om de bijeenkomst en wensen door te spreken.

Online column op maat (voor online bijeenkomsten)

Aangezien een comedian bij comedy optredens erg afhankelijk is van publieksreacties en deze in een online meeting lastig tot niet te registreren zijn, hebben we voor online bijeenkomsten een alternatief aanbod. Dat ziet er als volgt uit: De comedian schrijft naar aanleiding van een telefonisch voorgesprek een column op maat. De duur van een column op maat is tussen de 5 en 10 minuten.

Een voorbeeld van een column: 

De column kan vanuit thuis worden opgenomen, maar een comedian kan ook op locatie langskomen voor de opname.

Gehele avondvullende voorstelling

Bent u op zoek naar een avond vermaak voor een grote groep werknemers of relaties? Het is mogelijk om de meest recente avondvullende voorstelling van Thijs af te nemen. Thijs zal samen met zijn technicus langskomen en verzorgt zijn volledige theatervoorstelling van zo’n 90 minuten.

Heeft u een aanvraag voor een boeking van Thijs Kemperink of wilt u meer weten over de tarieven, neem dan contact op via aanvragen@buro-stek.nl of bel 020 30 80 747 voor meer informatie.

Voor informatie over het boeken van andere buro stek artiesten ga naar: www.buro-stek.nl/cabaretier-inhuren