Cabaretier Rob Scheepers inhuren

Rob Scheepers is een Nederlands tonprater, stand-upcomedian, entertainer en columnist. Scheepers was als tonprater onder meer actief op het 'Keiebijters Kletstoernooi' in Helmond. Daar won hij in 2005, 2006, 2009 en 2014 de Zilveren Narrenkap.

De pers over Rob Scheepers:

“De timing van Rob Scheepers – niet onbelangrijk bij cabaret – is perfect” en “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)

www.robscheepers.com

De mogelijkheden voor het boeken van Rob Scheepers

Eigen materiaal           

Rob zal een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken, zodat Rob het best passende materiaal kan kiezen.

Gedeeltelijk maatwerk

Rob zal een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit op maat geschreven materiaal aangevuld met eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken en waarin informatie mag worden aangeleverd over uw bedrijf, werknemers, jubilarissen, partner, familielid of vriend(in). Op basis van de verzamelde informatie schrijft Rob materiaal.

Dagvoorzitterschap

Bent u op zoek naar iemand die uw bijeenkomst luchtig, en met hier en daar een grap, aan elkaar kan praten? U levert informatie aan over de sprekers en de onderwerpen die aan bod zullen komen en Rob zal de verzorging van de presentatie op zich nemen. Vooraf zal er een telefonisch voorgesprek plaatsvinden om de bijeenkomst en wensen door te spreken.

Wrap up

Bent u op zoek naar iemand die uw bijeenkomst op een leuke manier kan samenvatten en afsluiten? Rob zal gedurende uw evenement aanwezig zijn en materiaal op maat schrijven over de gebeurtenissen tijdens de dag, aangevuld met eigen materiaal. Ter afsluiting van het event zal hij in een humoristische wrap-up van 15 tot 20 minuten álles benoemen wat u allemaal ontgaan is. Tevens zal er vooraf een telefonisch voorgesprek plaatsvinden om de bijeenkomst en de hoofdthema’s door te spreken.

Gehele avondvullende voorstelling

Bent u op zoek naar een avond vermaak voor een grote groep werknemers of relaties? Het is mogelijk om de meest recente avondvullende voorstelling van Rob af te nemen. Rob zal samen met zijn technicus langskomen en verzorgt zijn volledige theatervoorstelling van zo’n 90 minuten

Online column op maat (voor online bijeenkomsten)

Aangezien een comedian bij comedy optredens erg afhankelijk is van publieksreacties en deze in een online meeting lastig tot niet te registreren zijn, hebben we voor online bijeenkomsten een alternatief aanbod. Dat ziet er als volgt uit: De comedian schrijft naar aanleiding van een telefonisch voorgesprek een column op maat. De duur van een column op maat is tussen de 5 en 10 minuten. Een voorbeeld van een column vind je hier: https://www.radioveronica.nl/rob-scheepers. De column kan vanuit thuis worden opgenomen, maar Rob Scheepers kan ook op locatie langskomen voor de opname.

Heeft u een aanvraag voor een boeking van Rob Scheepers of wilt u meer weten over de tarieven, neem dan contact op via aanvragen@buro-stek.nl of bel 020 30 80 747 voor meer informatie. 

Voor informatie over het boeken van andere buro stek artiesten ga naar: www.buro-stek.nl/cabaretier-inhuren