Cabaretier Martijn Kardol inhuren

Martijn Kardol staat bekend om zijn grappige, innemende verteltechniek met rake observaties en een goede dosis zelfspot. Daarnaast is Martijn wekelijks op de radio te horen met een column in de middagshow van Radio Veronica, waarin hij op eigen wijze de week doorneemt. 

De pers over Martijn Kardol:

"De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent" (★★★★ Theaterparadijs)

"Aangenaam vertoeven bij Martijn Kardol" (★★★Telegraaf)

"Humoristische voorstelling van betekenis" (Leidsch Dagblad)

"Innemende verteller" (Theaterkrant)

“Oersterk”, “treffende nuances” en “hij [heeft] alles mee qua intonatie, mimiek en podiumpersoonlijkheid” (★★★★ DvhN)

“Zo veel fijne zelfspot” (★★★★ Volkskrant)

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (★★★★ DVHN)

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (★★★★ Volkskrant)

www.martijnkardol.nl 

De mogelijkheden voor het boeken van Martijn Kardol

Gedeeltelijk maatwerk

Martijn zal een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit op maat geschreven materiaal aangevuld met eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken en waarin informatie mag worden aangeleverd over uw bedrijf, werknemers, jubilarissen, partner, familielid of vriend(in). Op basis van de verzamelde informatie schrijft Martijn materiaal.

Roast op maat

U kent vast de roasts op Comedy Central van Gordon, Johnny de Mol en Hans Klok. Bent u op zoek naar een comedian die bijvoorbeeld uw directeur, bedrijfsleider of een van uw medewerkers kan roasten? Martijn zal op basis van een telefonisch voorgesprek informatie verzamelen om een roast op maat te schrijven van 15 tot 20 minuten. De ‘roastee’ mag zich van zijn goede kant laten zien en alles over zich heel laten komen.

Online column op maat (voor online bijeenkomsten)

Aangezien een comedian bij comedy optredens erg afhankelijk is van publieksreacties en deze in een online meeting lastig tot niet te registreren zijn, hebben we voor online bijeenkomsten een alternatief aanbod. Dat ziet er als volgt uit: De comedian schrijft naar aanleiding van een telefonisch voorgesprek een column op maat. De duur van een column op maat is tussen de 5 en 10 minuten. De column kan vanuit thuis worden opgenomen, maar Martijn Kardol kan ook op locatie langskomen voor de opname.

Een voorbeeld van een column:

Heeft u een aanvraag voor een boeking van Martijn Kardol of wilt u meer weten over de tarieven, neem dan contact op via aanvragen@buro-stek.nl of bel 020 30 80 747 voor meer informatie. 

Voor informatie over het boeken van andere buro stek artiesten ga naar: www.buro-stek.nl/cabaretier-inhuren