Cabaretgroep Op Sterk Water inhuren

Dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Al meer dan 20 jaar speelt Op Sterk Water voorstellingen in binnen- en buitenland, in het theater maar ook voor bedrijven, instellingen en scholen. Volledig geïmproviseerd, dus uniek, actueel en herkenbaar want: alles geïnspireerd op de input uit de zaal. Zo is elke show anders en volledig toegespitst op het publiek! Scenes, verhalen, sketches, een opera of musical, begeleid door een toetsenist is alles mogelijk en wordt elke voorstelling muzikaal, maar bovenal erg grappig.

De pers over Op Sterk Water:

'Verbale acrobatiek van het allerhoogste niveau' (★★★★ Theaterkrant)

'Alle improvisaties, die regelmatig ook gezongen worden, zijn van hoog niveau.' (★★★★ Scènes)

www.opsterkwater.nl

De mogelijkheden voor het boeken van Op Sterk Water

Volledig maatwerk

De mannen van Op Sterk Water zullen een optreden verzorgen van (minimaal 30) zo’n 45 minuten. Tijdens het optreden verzamelen ze informatie uit het publiek waarmee ze een optreden met kop en staart zullen improviseren. Altijd humoristisch en relevant! Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken zodat de mannen zich kunnen voorbereiden op de setting waarin ze spelen.

Take Away Comedy Show (voor online bijeenkomsten)

De mannen van Op Sterk Water zullen een optreden verzorgen van zo’n 30 minuten, ieder vanuit hun eigen woonkamer. Ze maken gebruik van greenscreens waardoor ze bij elkaar binnen kunnen stappen. Het publiek kan input geven via een chatfunctie. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet?

Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken, zodat de mannen zich kunnen voorbereiden.

Heeft u een aanvraag voor een boeking van Op Sterk Water of wilt u meer weten over de tarieven, neem dan contact op via aanvragen@buro-stek.nl of bel 020 30 80 747 voor meer informatie. 

Voor informatie over het boeken van andere buro stek artiesten ga naar: www.buro-stek.nl/cabaretier-inhuren