Cabaretduo Maartje & Kine inhuren (muzikale comedy)

Maartje & Kine zijn twee Noors-Nederlandse multi-instrumentalisten met droge humor en energieke en aanstekelijke live-shows. Hun muziek is een eclectische potpourri van folk, pop, country en balkan. Samen spelen ze ongeveer 20 instrumenten, waaronder de piano, viool, gitaar, banjo, hardanger fiddle, ukulele, contrabas-balalaika en accordeon.

Naast vier landelijke theatershows, staan Maartje & Kine regelmatig op festivals als Zwarte Cross, Lowlands, Oerol en Concert at Sea. Ze leverden muzikale bijdragen aan o.a. Opium op Oerol, Khalid & Sophie, Podium Witteman, Klokhuis, Opening Uitmarkt en de Top 2000 a gogo. In mei 2021 zond de NTR een documentaire uit over Maartje & Kine en hun muzikale roadtrip in Noorwegen.

Eerdere opdrachtgevers van Maartje & Kine zijn o.a. Ministerie van Landbouw (LNV), TU Delft, TEDx, Het Parool, Topsportgala en het Landelijk cardiologencongres (NVVC). Ze zijn inmiddels vaste huisband bij bijeenkomsten van het Erasmus MC. 

De pers over Maartje & Kine:

“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor” (****Theaterkrant)

​“Verfrissende muzikale comedy” (****Leeuwarder Courant)

"Hier staan twee dames die nergens bang voor zijn. Niet om harde noten te kraken, niet voor gemene tackles op de enkels. De combinatie Noorwegen-Houten neemt nergens een blad voor de mond en is op een hele fijne manier actueel." (Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival)

"De combinatie van stalen blikken en hilarische teksten zorgt er telkens voor dat het publiek krom ligt van het lachen.  (...) Opzwepende klezmermuziek, Ierse folklore, Franse chansons, Argentijnse tango, klassieke muziek, cabareteske liedjes en verhalen. Deze dames zijn van alle markten thuis." (Recensie CultuurBewust)

www.maartjeenkine.nl

De mogelijkheden voor het boeken van Maartje & Kine 

Eigen materiaal  

Maartje & Kine zullen een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit eigen materiaal wat zoveel mogelijk aansluit op de gelegenheid. Het duo zal voornamelijk hun komische liedjes brengen. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken zodat Maartje & Kine het best passende materiaal kunnen kiezen.         

Maatwerklied aangevuld met eigen materiaal

Maartje & Kine zullen een optreden verzorgen van zo’n 20 minuten, bestaand uit één op maat geschreven lied aangevuld met eigen materiaal. Er zal een telefonisch voorgesprek plaatsvinden waarin de bijeenkomst wordt doorgesproken en waarin informatie mag worden aangeleverd over uw bedrijf, werknemers, jubilarissen, partner, familielid of vriend(in).Op basis van de verzamelde informatie schrijven Maartje & Kine een maatwerklied. 

Heeft u een aanvraag voor een boeking van Maartje & Kine of wilt u meer weten over de tarieven, neem dan contact op via aanvragen@buro-stek.nl of bel 020 30 80 747 voor meer informatie. 

Voor informatie over het boeken van andere buro stek artiesten ga naar: www.buro-stek.nl/cabaretier-inhuren