Rob Scheepers (cabaret)

Rob Scheepers is terug! In zijn nieuwe voorstelling ‘Bekant’ haalt Rob bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is.

Kanten gordijntjes voor het raam? Meteen een stuk gezelliger. Kanten lingerie? Meteen een stuk spannender. Een potsierlijke kanten kraag om de nek? De status druipt er direct van af. Maar is dat terecht? Verhult kant niet de onderliggende lelijkheid? Is kant niet het welbekende laagje chroom op een pakketje schroot?

In ‘Bekant’ rekent Rob genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Met Gucci zonnebrillen en Louis Vuitton poepzakjes. Met alle uiterlijke opsmuk die het innerlijke verdriet moet verbergen. Waarom willen we alles toch maar steeds mooier maken dan het is? Is het niet veel interessanter om de werkelijkheid te zien?

En laat dát nu het kenmerk zijn van kant… je kunt er vrij gemakkelijk doorheen kijken.

Over Rob:

In samenwerking met het Eindhovens Dagblad stond de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in 2014 voor het eerst op de theaterplanken met zijn Nieuwjaarsconference 'Afgescheept'. Drie avonden was de grote zaal van het Parktheater in Eindhoven volledig uitverkocht. Het succesvolle debuut smaakte naar meer. Zijn podiumervaring als tonprater kwam daarbij goed van pas. Zijn tournees door Brabant werden steeds groter van opzet en de kaarten waren niet aan te slepen. In 2020 bracht Rob de Stadiontour in het Philips Stadion in Eindhoven die hij 30 keer uitverkocht.

De pers over Rob:

Prijzen:

Rob op TV, radio en in de krant:

Momenteel schrijft op Rob Scheepers een wekelijks column in het Brabants Dagblad. Daarnaast is Rob vaak te horen op de radio, op dit moment sluit hij de week op Radio Veronica af met zijn Column 'De Week in Oneliners'
Rob Scheepers was eerder te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss (De oneliner show) (VARA/BNN), in het programma 'Rare Jongens' en zat hij in de zomer van 2019 in De Slimste Mens. Hij schreef eerder een wekelijkse columns in het blad Privé.

www.robscheepers.com