Gwen van Poorten

Oud BNN-presentatrice Gwen van Poorten is zeer populair bij de 20’ers en 30’ers. In haar steevast goed beluisterde podcast '#METZNALLEN De Podcast' behandelt Gwen onderwerpen op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Rondom de podcast is een heuse community ontstaan.

Nu krijgt die community de kans live met Gwen en de gasten te praten, want #METZNALLENdepodcast gaat het theater in!
In de live variant van deze podcast duikt Gwen samen met bekende en onbekende gasten in verschillende thema's. Tijdens #METZNALLENdepodcast live komen thema’s uit de podcast tot leven. Van mindfulness tot sex en van meditatie tot Tinder. Alles komt aan bod. Een interactieve show waarin je live vragen kan stellen.

Over Gwen 

Gwen is een presentatrice en programmamaakster met een liefde voor zelfontwikkeling. Geboren in het Brabantse Veghel en opgegroeid in het nabijgelegen Uden, begon ze haar carrière al op jonge leeftijd in de veelbewogen dansscène. Gwen houdt zich destijds bezig met de productie en presentatie van aftermovies voor clubtours, festivals en andere grote events. Gwens liefde voor zelfontwikkeling werd aangewakkerd doordat ze op jonge leeftijd te maken kreeg met een burn-out. Vanaf dat moment dook ze in de wereld van selfcare & mental wellbeing. 

Gwen op TV en als podcastmaker

Gwen begon haar carrière als presentatrice. Ze presenteerde onder andere het BNN-Vara programma's De Social Club en voor Spuiten en Slikken.
Ze stopte in 2018 als presentatrice van BNNVARA. Na haar afscheid bij BNNVARA presenteerde ze onder andere het programma Trucker zoekt vlam op de website van het Algemeen Dagblad.
In mei 2020 begon ze met haar podcast #METZNALLEN de podcast.

www.metznallen.nl 

 

 

volg buro stek op:

facebook twitter instagram linkedin youtube